BasaltX® je Europska HIGH-TECH inovacija koju ekskluzivno PACIFIC može koristiti u proizvodnji teniskih reketa.  Primjenjen na strateškim mjestima BasaltX® pruža poboljšani osjećaj, stabilnost, udobnost i snagu.  BasaltX®  je prirodni ekološki materijal koji je moguće u potpunosti reciklirati.

Konzistentna BasaltX® vlakna su krajnji rezultat jedinstvenog proizvodnog procesa koji je razvio ASA.TEC.  Glavni problem s "običnim" bazalt vlaknima je njihova nejednakost u kvaliteti.  ASA.TEC je razvio poseban postupak obrade koji čini njihova bazalt vlakna jednim od najkvalitetnijih.  Kvalitetom dostižu ili čak premašuju zahtjeve za korištenje u zrakoplovu, zrakoplovnoj i automobilskoj industriji .

30% više basalt vlakana unutar istog materijala 28% više snage
20% lakši u ukupnoj težini vlakana 20% više prigušivanja vibracija


 

"PRECISE Grip System" eksluzivno od PACIFIC-a.  

HIGH-TECH kalup ("injection molding") pruža:

- Točnu veličinu ručke
- "Oštrije", bolje definirane bridove
- Točnu težinu za svaku veličinu
- Točnu krutost materijala
- Patentirani dizajn (u procesu odobrenja)
- Bez skupljanja ili deformacije
- Preciznu povratnu informaciju ruci


 

Garantirana najviša kvaliteta i preciznost u izradi zahvaljujući modernom proizvodnom procesu pod  imenom “Vacuum Technology”® za nultu toleranciju u proizvodnji.  Ovaj proizvodni proces osigurava 100% konzistentno proizvedene rekete pružajući vama i vašoj igri savršenu preciznost i kvalitetu.

 


 

Eksluzivan i patentiran “Speed-Zone-System” osigurava maksimalnu brzinu lopte s najvišom razinom kontrole.  Udarci izvan sredine reketa su gotovo stvar prošlosti!

 


 

Full Acceleration Shaft Technology.

Kako se geometrija reketa mijenja prema vrhu od ručke/vrata, redukcijom "zaobljene" kros-sekcije reketa omogućeno je bolje "hvatanje" loptice sa žicama, koje je potrebno za snažne udarce i "jak" spin.

 


 

PACIFIC Stability System omogućava veću stabilnost reketa prilikom udarca.  Sa precizno postavljenim utezima unutar zone udarca, torziona krutost je uvelike poboljšana.  Rezultat: maksimalna kontrola lopte sa povećanim "sweet-spot".

 


 

Jednstveni, patentirani sustav prigušavanja vibracija drške integriran je u samu dršku.  Umanjuje neželjene vibracije pružajući jedinstven, ugodan osjećaj za loptu i maksimalnu zaštitu ruke.

 


FISCHER Tehnologija predstavlja povijesno jamstvo koje osigurava najvišu kvalitetu uz najsuvremenije tehnologije. Donosi  potpuno nove performanse u jednom paketu pod brandom: PACIFIC